10 lessen + praktijk-examen nu voor €399!

image_00015

Rijschool Verkeerskunde bestaat uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

 Rijopleiding op maat

 Ervaren rij-instructeurs

 Beginnen vanaf 16,5 jaar

PROEFLES AANVRAGEN

Veilig & snel je rijbewijs halen!

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen in Haarlem en omstreken. Wij staan garant, dat je op een leuke maar ook veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Wil jij met je rijbewijs beginnen? Dan wil je vantevoren weten hoelang je daar mee bezig bent. Ben je een starter en je hebt nog nooit in een auto gereden? Dan heb je ongeveer zo’n 20 tot 30 rijlessen nodig. Of heb jij al wat ervaring in autorijden? Dan zijn 10 lessen misschien al genoeg om af te gaan rijden. Wil jij weten hoeveel lessen je nodig hebt? neem dan een geheel vrijblijvende proefles. De instructeur kan je dan een indicatie geven hoeveel lessen je nodig heb en welk pakket bij jou past.

Geslaagde leerlingen

Wij zijn erg trots op al onze leerlingen die geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.    

No Comments

Comments are closed.